Cazare Transalpina
Pensiune cu Ciubar
Pensiune cu Piscina Transilvania

Oferte Cazare 2021 de Sarbatori

Daca ti-e dor de putina liniste, de bucate locale curate si cu istorie in spate, atunci aceasta experienta este pentru tine.

Evadare in Transilvania pentru recapitulare in amor: acces la ciubar din lemn cu apa calda + decor romantic in camera cu platou de branzeturi si sticla de Jidvei Ana Sauvignon Blanc. Variantele cu 1-3 nopti, bauturi traditionale si 2 ospete pe zi in pensiune premium. Te invita Casa Dives!​

Vezi Mai Mult
Cazare Valentines Day Transilvania

Poposesti la Casa Dives si ajungi intr-o ora unde vrei in Transilvania. Lasa-te transportat pentru cateva zile intr-o poveste, acasa la fam. Altomi din Comuna Pianu, Judetul Alba. Te vei intoarce intremat si cu pofta de viata! Comanda o experienta boiereasca intr-un tinut al traditiilor. ,,Te invita Casa Dives”

Vacanta la tara, slow food, băuturi, traditii, gazde omenoase. Lasa-te transportat cateva zile. Variantele cu 3 – 5 nopti si 2 ospete pe zi, foc de tabara, degustare de virslii de Pianu, ciubar din lemn cu apa calda, acces la piscina exterioara. Optional plimbari cu bicicleta sau drumetie pe Valea Pianului.
Vezi Mai Mult
Cazare Paste Transilvania
Vacanta la tara, slow food, traditii, gazde omenoase. Lasa-te transportat cateva zile. Variantele cu 2 – 4 nopti si 2 ospete pe zi, degustare de virslii de Pianu, foc de tabara si vin fiert de Jidvei, ciubar din lemn cu apa calda sau plimbare cu caruta in aerul tare al satului Transilvanean.
Vezi Mai Mult
Cazare Pensiune Tranditionala Craciun
Vacanta la tara, slow food, traditii, gazde omenoase. Lasa-te transportat cateva zile. Variantele cu 3 – 5 nopti si 2 ospete pe zi, caluseri, colinde, foc de tabara, ciubar din lemn cu apa calda si plimbare cu caruta/sania trasa de cal.
Vezi Mai Mult
Cazare Pensiune Tranditionala Craciun
Vacanta la tara, slow food, traditii, gazde omenoase. Lasa-te transportat cateva zile. Variantele cu 4 – 6 nopti si 2 ospete pe zi, ciubar din lemn cu apa calda, foc de tabara cu vin fiert si plimbare cu caruta in aerul tare al satului Transilvanean.
Vezi Mai Mult
Cazare Punct Gastronomic Local