Cazare Transalpina
Pensiune cu Ciubar
Pensiune cu Piscina Transilvania
cazare cu piscina transalpina

Oferte Cazari de Sarbatori 2024

Daca ti-e dor de putina liniste, de bucate locale curate si cu istorie in spate, atunci aceasta experienta este pentru tine.

„1 Decembrie în Transilvania” – Zile de odihna si bucuria sa descoperi lucruri noi. Variantele cu 3 – 4 nopti si 2 ospete pe zi + pranz traditional de Ziua Nationala + degustare de virslii de Pianu + foc de tabara si vin fiert + licori romanesti + jacuzzi cu apa calda de izvor si ciubar din lemn. Optional plimbare cu trasura in aerul tare al satului Transilvanean.​

Vezi Mai Mult
Craciun Fermecat la SPA in aer liber. Locuri limitate. Ti-am pregatit o sedere despre care iti vei aminti: variantele cu 3 – 5 nopti si 2 ospete pe zi + acces la jacuzzi stramosesc + ciubar din lemn cu apa calda de izvor + licori traditionale la infinit + vin de Jidvei la discretie + ceremonia porcului stropita cu vin fiert + pranz cu delicii pe 25 decembrie + spectacol de dans si caluseri. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de casa pentru doamnele fine. Optional plimbare cu trasura/sania trasa de cal.
Vezi Mai Mult
Vacanta totala de Revelion in Transilvania: 4 – 6 nopti cu demipensiune + relaxare la jacuzzi si ciubar incalzit cu apa de izvor, cina festiva cu licori romanesti + prânz tradițional pe 1 ianuarie + foc de tabara si vin fiert + spectacol de dans si caluseri. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de casa pentru doamnele fine. Vei avea ce povesti, asta este promisiunea noastra. Optional plimbare cu trasura/sania trasa de cal.​
Vezi Mai Mult

Poposesti la Casa Dives si ajungi intr-o ora unde vrei in Transilvania. Lasa-te transportat pentru cateva zile intr-o poveste, acasa la fam. Altomi din Comuna Pianu, Judetul Alba. Te vei intoarce intremat si cu pofta de viata! Comanda o experienta boiereasca intr-un tinut al traditiilor. ,,Te invita Casa Dives”

Evadare in Transilvania pentru recapitulare in amor: acces la jacuzzi stramosesc si ciubar din lemn cu apa calda de izvor + decor romantic in camera cu platou de branzeturi si o sticla de Jidvei Ana Sauvignon Blanc. Variantele cu 2 – 4 nopti, foc de tabara, bauturi traditionale si 2 mese pe zi. Ospat cu vita de rasa nobila si vinars de casa pentru doamnele fine.
Vezi Mai Mult
Cateva zile de odihna iti vor aduce o noua stare de spirit. Vezi variantele 3-5 nopti, rezerva azi. Cazare, piscina incalzita la 29 de grade, jacuzzi stramosesc, ciubar din lemn cu apa calda de izvor, licori traditionale la infinit, foc de tabara si 2 mese pe zi + un mare pranz Pascal. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de casa pentru doamnele fine. Optional plimbari cu trasura sau drumetie pe Via Transilvanica.
Vezi Mai Mult