Cazare Transalpina
Pensiune cu Ciubar
Pensiune cu Piscina Transilvania
cazare cu piscina transalpina

Oferte Cazare 2022 de Sarbatori

Daca ti-e dor de putina liniste, de bucate locale curate si cu istorie in spate, atunci aceasta experienta este pentru tine.

Evadare in Transilvania pentru recapitulare in amor: acces la jacuzzi stramosesc si ciubar din lemn cu apa calda de izvor + decor romantic in camera cu platou de branzeturi si o sticla de Jidvei Ana Sauvignon Blanc. Variantele cu 2 – 4 nopti, foc de tabara, bauturi traditionale si 2 mese pe zi. Ospat cu vita de rasa nobila si vinars de casa pentru doamnele fine.
Vezi Mai Mult

Poposesti la Casa Dives si ajungi intr-o ora unde vrei in Transilvania. Lasa-te transportat pentru cateva zile intr-o poveste, acasa la fam. Altomi din Comuna Pianu, Judetul Alba. Te vei intoarce intremat si cu pofta de viata! Comanda o experienta boiereasca intr-un tinut al traditiilor. ,,Te invita Casa Dives”

Cateva zile de odihna iti vor aduce o noua stare de spirit. Vezi variantele 3-5 nopti, rezerva azi. Cazare, acces la jacuzzi stramosesc, ciubar din lemn cu apa calda de izvor, bauturi traditionale, foc de tabara si 2 mese pe zi. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de casă pentru doamnele fine. Optional plimbari cu trasura sau drumetie pe Valea Pianului.

Vezi Mai Mult

Vacanta la tara, slow food, traditii, gazde omenoase. Lasa-te transportat cateva zile. Variantele cu 2 – 4 nopti si 2 ospete pe zi, degustare de virslii de Pianu, foc de tabara si vin fiert de Jidvei, ciubar din lemn cu apa calda sau plimbare cu tasura in aerul tare al satului Transilvanean.

Vezi Mai Mult

Vacanta la tara, slow food, traditii, gazde omenoase. Lasa-te transportat cateva zile. Variantele cu 3 – 5 nopti si 2 ospete pe zi, caluseri, colinde, foc de tabara, ciubar din lemn cu apa calda si plimbare cu trasura/sania trasa de cal.

Vezi Mai Mult

Vacanta la tara, slow food, traditii, gazde omenoase. Lasa-te transportat cateva zile. Variantele cu 4 – 6 nopti si 2 ospete pe zi, ciubar din lemn cu apa calda, foc de tabara cu vin fiert si plimbare cu trasura in aerul tare al satului Transilvanean.

Vezi Mai Mult