Cazare Transalpina
Pensiune cu Ciubar
Pensiune cu Piscina Transilvania
cazare cu piscina transalpina

Oferte Cazari de Sarbatori 2023/2024

Daca ti-e dor de putina liniste, de bucate locale curate si cu istorie in spate, atunci aceasta experienta este pentru tine.

Cateva zile de odihna iti vor aduce o noua stare de spirit. Vezi variantele 4-6 nopti, rezerva azi. Cazare, acces la jacuzzi stramosesc, ciubar din lemn cu apa calda de izvor, bauturi traditionale, foc de tabara si 2 mese pe zi. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de cas─â pentru doamnele fine. Optional plimbari cu trasura sau drumetie pe Via Transilvanica.

Vezi Mai Mult

Poposesti la Casa Dives si ajungi intr-o ora unde vrei in Transilvania. Lasa-te transportat pentru cateva zile intr-o poveste, acasa la fam. Altomi din Comuna Pianu, Judetul Alba. Te vei intoarce intremat si cu pofta de viata! Comanda o experienta boiereasca intr-un tinut al traditiilor. ,,Te invita Casa Dives”

Evadare in Transilvania pentru recapitulare in amor: acces la jacuzzi stramosesc si ciubar din lemn cu apa calda de izvor + decor romantic in camera cu platou de branzeturi si o sticla de Jidvei Ana Sauvignon Blanc. Variantele cu 2 – 4 nopti, foc de tabara, bauturi traditionale si 2 mese pe zi. Ospat cu vita de rasa nobila si vinars de casa pentru doamnele fine.
Vezi Mai Mult
De Craciun te asteptam cu masa pusa! „Calatorie in sufletul unui sat” – Zile de odihna, departe de tumultul marilor orase. Rezerva azi, locuri limitate: variantele cu 3 – 5 nopti si 2 ospete pe zi + acces la jacuzzi stramosesc + ciubar din lemn cu apa calda de izvor + bauturi traditionale + ceremonia porcului si foc de tabara cu vin fiert de Jidvei + spectacol de dans si caluseri. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de casa pentru doamnele fine. Optional plimbare cu trasura/sania trasa de cal.
Vezi Mai Mult
Vacan╚Ť─â total─â de Revelion ├«n Transilvania: 4 – 6 nop╚Ťi cu demipensiune + relaxare la jacuzzi si ciubar inc─âlzit cu apa de izvor, cina festiva cu licori romanesti + brunch cu delicii pe 1 ianuarie 2022 + foc de tabara si vin fiert de Jidvei + spectacol de dans si caluseri. Ospat cu tocanita de vanat si carne de vita nobila sau vinars de casa pentru doamnele fine. Vei avea ce povesti, asta este promisiunea noastra. Optional plimbare cu trasura/sania trasa de cal.
Vezi Mai Mult

„1 Decembrie la Alba Iulia” – Zile de odihna si bucuria sa descoperi lucruri noi. Variantele cu 3 – 5 nopti si 2 ospete pe zi, degustare de virslii de Pianu, foc de tabara + licori romanesti + jacuzzi cu apa calda de izvor si ciubar din lemn. Optional plimbare cu trasura in aerul tare al satului Transilvanean.

Vezi Mai Mult