Cazare Transalpina
Pensiune cu Ciubar
Pensiune cu Piscina Transilvania
cazare cu piscina transalpina

Camere

O excursie reusita e cea in care ai ce povesti la intoarcerea acasa. Din camera ta vei putea admira atmosfera Transilvaneana, linistea deplina si peisajul superb iti vor relaxa trupul si sufletul mai bine ca niciodata.

45 m² / capacitate 2 adulti / 2 + 2 copii

Apartamentul deluxe este alegerea ideală pentru un weekend romantic cu ieșire directă către curtea interioară. Acest apartament oferă un confort sporit la cel mai înalt standard, datorită baldachinului generos de 180 cm lățime. În plus, vei fi cucerit de spațiul open space ce integrează dormitorul și baia, creând un cadru unic și luxos. Poți savura momente de relaxare în cada freestanding, în timp ce te bucuri de intimitatea camerei. De pe terasa de la parter, vei putea admira partea din față a proprietății, grădina și construcția veche din 1850, care conferă un farmec aparte locației.

Vezi Mai Mult

Bucura-te de tara ta. Sa o cunosti e primul pas. Te asteapta bucate curate, gazde omenoase si farmecul particular al Transilvaniei.

40 m² / capacitate 3 adulti / 2 + 2 copii

Apartamentul cu vedere la gradina este alegerea ideala pentru un weekend impreuna cu partenerul, apartamentul de la etaj nu are balcon deoarece se afla intr-o constructie veche din 1850, in schimb ofera un confort sporit la cel mai inalt standard datorita patului foarte mare de 180 cm latime. De pe balconul apartametului de la parter sau de pe geamul de la etaj se poate vedea partea din fata a proprietatii: padurea sau gradina.

Vezi Mai Mult
20 m² / capacitate 2 adulti / 2 + 1 copii

Camera dubla cu vedere la piscina se afla la parter este frumoasa si intima, cu iesire direct catre piscina, o alegere potrivita cu toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Ofera un confort sporit la cel mai inalt standard datorita patului matrimonial de 180 cm latime. Pentru familile mai numeroase se mai poate adauga un fotoliu extensibil.

Vezi Mai Mult
17 m² / capacitate 2 adulti / 2 + 1 copii

Camera dubla cu vedere la padure este perfecta pentru o sedere relaxata si confortabila. De pe balcon se poate admira padurea din imediata apropiere sau gradina din interiorul proprietatii. Pentru familile mai numeroase se mai poate adauga un pat suplimentar.

Vezi Mai Mult
17 m² / capacitate 2 adulti / 2 + 1 copii

Camera dubla sau twin cu vedere la gradina, nu are balcon deoarece se afla intr-o constructie veche din 1850, in schimb ofera un confort sporit la cel mai inalt standard datorita patului foarte mare de 190 cm latime, respectiv 90 cm pentru paturile twin. De pe geam se poate admira padurea din imediata apropiere sau gradina din fata proprietatii. Pentru familile mai numeroase se mai poate adauga un pat suplimentar.

Vezi Mai Mult

Rezerva azi o experienta de neuitat.