Cazare Transalpina
Pensiune cu Ciubar
Pensiune cu Piscina Transilvania
cazare cu piscina transalpina

Camere

O excursie reusita e cea in care ai ce povesti la intoarcerea acasa. Din camera ta vei putea admira atmosfera Transilvaneana, linistea deplina si peisajul superb iti vor relaxa trupul si sufletul mai bine ca niciodata.

40 m² / capacitate 3 adulti / 2 + 2 copii

Apartamentul cu vedere la gradina este alegerea ideala pentru un weekend impreuna cu partenerul, apartamentul de la etaj nu are balcon deoarece se afla intr-o constructie veche din 1850, in schimb ofera un confort sporit la cel mai inalt standard datorita patului foarte mare de 180 cm latime. De pe balconul apartametului de la parter sau de pe geamul de la etaj se poate vedea partea din fata a proprietatii: padurea, gradina sau constructia veche din 1850.

Vezi Mai Mult
Apartament Cu Vedere La Gradina Sibiu

Bucura-te de tara ta. Sa o cunosti e primul pas. Te asteapta bucate curate, gazde omenoase si farmecul particular al Transilvaniei.

20 m² / capacitate 2 adulti / 2 + 1 copii

Camera dubla cu vedere la piscina se afla la parter este frumoasa si intima, cu iesire direct catre piscina, o alegere potrivita cu toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Ofera un confort sporit la cel mai inalt standard datorita patului matrimonial de 180 cm latime. Pentru familile mai numeroase se mai poate adauga un fotoliu extensibil.

Vezi Mai Mult
17 m² / capacitate 2 adulti / 2 + 1 copii

Camera dubla cu vedere la padure este perfecta pentru o sedere relaxata si confortabila. De pe balcon se poate admira padurea din imediata apropiere sau gradina din interiorul proprietatii. Pentru familile mai numeroase se mai poate adauga un pat suplimentar.

Vezi Mai Mult
Camera Dubla Vedere Padure Cluj
Camera Dubla Twin Vedere Salina Turda
17 m² / capacitate 2 adulti / 2 + 1 copii

Camera dubla sau twin cu vedere la gradina, nu are balcon deoarece se afla intr-o constructie veche din 1850, in schimb ofera un confort sporit la cel mai inalt standard datorita patului foarte mare de 190 cm latime, respectiv 90 cm pentru paturile twin. De pe geam se poate admira padurea din imediata apropiere sau gradina din fata proprietatii. Pentru familile mai numeroase se mai poate adauga un pat suplimentar.

Vezi Mai Mult

Rezerva azi o experienta de neuitat.