Termeni si Conditii

Îți mulțumim că vizitezi site-ul nostru. CasaDives.ro este operata de II Al.Tomi Octavia Gabriela RO26222108 F01/1229/2009. Când vizitezi site-ul CasaDives.ro, când ne contactezi sau când faceți o rezervare, ne încredințezi informațiile tale. Scopul acestor „Termeni şi Condiţii” este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le vei citi cu atenție.

Prin navigarea pe site-ul CasaDives.ro sau prin contactarea noastră prin telefon sau email declarari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Termeni şi Condiţii”.

 1. Acceptul

  Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

 2. Continutul site-ului

  Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

  • Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;
  • Continutul Site-ului nu este reprodus in medii online sau offline fara acordul in prealabil din partea titularului;
  • Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.
 3. Conditii de utilizare

  Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de CASA DIVES. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al CASA DIVES, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

  Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul CASA DIVES numai in scopuri informative. CASA DIVES isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

  Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

 4. Rezervări

  Iubitori ai naturii, animalelor si alimentatiei sanatoase, va putem oferi o multime de produse agroalimentare din productia proprie sub forma unor mancaruri simple si traditionale, preparate cu drag atat pentru noi cat si pentru musafirii nostri. Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori va rugam sa respectati cu strictete aceste urmatoare reguli de ordine interioara:

  • fumatul este interzis in interiorul pensiunii;
  • interzis accesul la bucatarie;
  • interzis consumul bauturilor si al alimentelor aduse din afara pensiunii;
  • interzisa aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere;
  • interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exterior, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati.
  • interzis accesul cu animale de companie de orice fel;
  • interzis accesul pe spatiile verzi cu autovehicule de orice fel, acestea putand fi parcate, gratuit, in spatiile amenajate in acest scop, dar numai pentru turistii care beneficiaza de serviciile noastre;
  • interzis aprinsul focurilor de orice natura in afara spatiilor amenajate in acest scop, sau cu material lemnos altul decat deseuri sau uscaturi din padure;
  • interzisa taierea sau mutilarea arbustilor sau copacilor de orice fel;

  In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament Casa Dives isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia. Pentru o rezervare ferma este nevoie de achitarea unui avans (prima noapte de cazare sau 50 % din valoarea sejurului in cazult pachetelor), nereturnabil in caz de neprezentare.

 5. Utilizarea site-ului

  CASA DIVES va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in niciun mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea CASA DIVES si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

 6. Dreptul de proprietate/Copyright

  Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe).

  Continutul www.casadives.ro poate fi folosit numai in scopuri personale, prin respectarea termenilor impusi de operatorul site-ului. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului, fara acordul proprietarului de drept, adica www.casadives.ro sau fara mentionarea sursei.

  www.casadives.ro nu se face raspunzatoare de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

  Casa Dives respecta normele impuse de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (M.D.R.T.) in ceea ce priveste criteriile obligatorii privind clasificarea structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare de tip Pensiune Agroturistica de 3 stele.

 7. Litigii

  Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii și condițiile a acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

TERMENI SI CONDITII NEWSLETTER

 1. Inregistrare

  Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului veti fi abonat automat la newsletter. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

 2. Conditii de utilizare

  Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletterele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

  Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

 3. Date cu caracter personal

  Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

  Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

 4. Responsabilitate

  Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

  Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

  Politica anti spam CASA DIVES nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

 5. Incetarea furnizarii serviciului

  Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

  CASA DIVES isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

 6. Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

  Aceste Politici de Confidentialite sunt guvernate de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Politici de Confidentialite va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care CASA DIVES este inregistrata.

 7. Date De Contact

  Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail REZERVARI@CASADIVES.RO

 8. Clauze Finale

  Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

  Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre II AL.TOMI OCTAVIA GABRIELA, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, CASA DIVES va pune la dispozitie o noua versiune a Politcii de Confidentialite pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.

Felicitări! Ai ajuns la sfârșit. Îți mulțumim că ți-ai făcut timp să aflii despre Termeni și Condiții.