Termeni şi condiţii

Utilizare

Casa Dives este operata de II Al.Tomi Octavia Gabriela RO26222108 F01/1229/2009. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, vizitatorul confirma ca a citit, a inteles si accepta in totalitate urmatorii termeni si conditii de utilizare site. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand fara o notificare in prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat sa reciteasca aceasta pagina in mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedeste ca vizitatorul este de acord cu aceste schimbari.

Confidentialitate

Casa Dives recunoaste si garanteaza in conditiile legii (Legea 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale) importanta protejarii confidentialitatii informatiilor pe care casadives.ro le poate colecta de la vizitatori. Intentia Casa Dives este sa asigure un echilibru intre interesele legitime privind colectarea si utilizarea informatiilor primite de la sau despre vizitatori, in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale. Toate informatiile care pot identifica personal vizitatorul, precum si cele care nu-l pot identifica direct (gasite si sub denumirea de “cookies”) pe care le colectam, indiferent daca sunt furnizate voluntar sau colectate automat de la vizitator, pot fi utilizate doar pentru scopurile noastre interne de marketing.

Rezervari

Iubitori ai naturii, animalelor si alimentatiei sanatoase, va putem oferi o multime de produse agroalimentare din productia proprie sub forma unor mancaruri simple si traditionale, preparate cu drag atat pentru noi cat si pentru musafirii nostri. Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori va rugam sa respectati cu strictete aceste urmatoare reguli de ordine interioara:

– fumatul este interzis in interiorul pensiunii;
– interzis accesul la bucatarie;
– interzis consumul bauturilor si al alimentelor aduse din afara pensiunii;
– interzisa aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere;
– interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exterior, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati.
– interzis accesul cu animale de companie de orice fel;
– interzis accesul pe spatiile verzi cu autovehicule de orice fel, acestea putand fi parcate, gratuit, in spatiile amenajate in acest scop, dar numai pentru turistii care beneficiaza de serviciile noastre;
– interzis aprinsul focurilor de orice natura in afara spatiilor amenajate in acest scop, sau cu material lemnos altul decat deseuri sau uscaturi din padure;
– Interzisa taierea sau mutilarea arbustilor sau copacilor de orice fel;

In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament Casa Dives isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia. Pentru o rezervare ferma este nevoie de achitarea unui avans (prima noapte de cazare), nereturnabil in caz de neprezentare.

Drepturile de proprietate intelectuala

Casa Dives este protejata prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. In lipsa altor specificatii, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo si toate celalalte materiale produse pentru si cu ajutorul acestui site apartin exclusiv Casa Dives. Casa Dives isi rezerva drepturile priviind cele mentionate mai sus si ne vom exercita la nevoie aceste drepturi in cadrul permis de legislatia in vigoare. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo marca comerciala Casa Dives, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vizitatorii sai. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana (fizica sau juridica) fara acordul scris in prealabil primit de la Casa Dives. Descarcarea sau copierea prin orice metoda a materialelor de pe site nu transfera catre terti licenta aplicatilor sau drepturile asupra materialelor de pe site, detinute exclusiv de Casa Dives.
Norme impuse de M.D.R.T.

Casa Dives respecta normele impuse de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (M.D.R.T.) in ceea ce priveste criteriile obligatorii privind clasificarea structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare de tip Pensiune Agroturistica de 3 stele.

Continutul site-ului

Casa Dives isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si oricum, orice sectiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarile, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de vizitatori. Vizitatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a informatiilor oferite de Casa Dives semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor operate. In orice situatie in care vizitatorii au obiectii sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia si dreptul de a inceta utilizarea site-ului.

Va multumim pentru intelegere!