EnglishFrenchGermanPolishRomanian

Cazare Sebes

Politică de confidențialitate

Utilizare

Îți mulțumim că vizitezi site-ul nostru. CasaDives.ro este operata de II Al.Tomi Octavia Gabriela RO26222108 F01/1229/2009. Când vizitezi site-ul CasaDives.ro, când ne contactezi sau când faceți o rezervare, ne încredințezi informațiile tale. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le vei citi cu atenție.

Prin navigarea pe site-ul CasaDives.ro sau prin contactarea noastră prin telefon sau email declarari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politică de confidențialitate”.

Rezervări

Iubitori ai naturii, animalelor si alimentatiei sanatoase, va putem oferi o multime de produse agroalimentare din productia proprie sub forma unor mancaruri simple si traditionale, preparate cu drag atat pentru noi cat si pentru musafirii nostri. Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori va rugam sa respectati cu strictete aceste urmatoare reguli de ordine interioara:

  • fumatul este interzis in interiorul pensiunii;
  • interzis accesul la bucatarie;
  • interzis consumul bauturilor si al alimentelor aduse din afara pensiunii;
  • interzisa aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere;
  • interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exterior, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati.
  • interzis accesul cu animale de companie de orice fel;
  • interzis accesul pe spatiile verzi cu autovehicule de orice fel, acestea putand fi parcate, gratuit, in spatiile amenajate in acest scop, dar numai pentru turistii care beneficiaza de serviciile noastre;
  • interzis aprinsul focurilor de orice natura in afara spatiilor amenajate in acest scop, sau cu material lemnos altul decat deseuri sau uscaturi din padure;
  • interzisa taierea sau mutilarea arbustilor sau copacilor de orice fel;

In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament Casa Dives isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia. Pentru o rezervare ferma este nevoie de achitarea unui avans (prima noapte de cazare sau 50 % din valoarea sejurului in cazult pachetelor), nereturnabil in caz de neprezentare.

Drepturile de proprietate intelectuală

Casa Dives este protejata prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. In lipsa altor specificatii, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo si toate celalalte materiale produse pentru si cu ajutorul acestui site apartin exclusiv Casa Dives. Casa Dives isi rezerva drepturile priviind cele mentionate mai sus si ne vom exercita la nevoie aceste drepturi in cadrul permis de legislatia in vigoare. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo marca comerciala Casa Dives, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vizitatorii sai. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana (fizica sau juridica) fara acordul scris in prealabil primit de la Casa Dives. Descarcarea sau copierea prin orice metoda a materialelor de pe site nu transfera catre terti licenta aplicatilor sau drepturile asupra materialelor de pe site, detinute exclusiv de Casa Dives.
Norme impuse de M.D.R.T.

Casa Dives respecta normele impuse de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (M.D.R.T.) in ceea ce priveste criteriile obligatorii privind clasificarea structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare de tip Pensiune Agroturistica de 3 stele.

Conținutul site-ului

Casa Dives isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si oricum, orice sectiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarile, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de vizitatori. Vizitatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a informatiilor oferite de Casa Dives semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor operate. In orice situatie in care vizitatorii au obiectii sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia si dreptul de a inceta utilizarea site-ului.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice II Al.Tomi Octavia Gabriela administreaza în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este acela de a asigura accesul si protectia turistilor in structurile de primire turistice . Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare evidentelor interne specifice activitatii de cazare. Refuzul dvs. determină neacceptarea oferirii serviciilor de cazare in unitatile noastre.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai organelor de Politie.

Prin aceasta “Protectia datelor cu caracter personal” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.casadives.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Protectia datelor cu caracter personal” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

II Al.Tomi Octavia Gabriela respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta politica cu scopul de a va informa asupra modului in care www.casadives.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta politica. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Informatii colectate de casadives.ro

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastra prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Întrebari și solicitări

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: rezervari@casadives.ro.

E-mail marketing

In urma rezervarilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervari, dar si prin intermediul tuturor formularelor de pe site, casadives.ro colecteaza adresele de email, insa le pastreaza confidentialitatea, cu scopul de a va trimite newslettere despre noutati si oferte, oferind in acelasi timp optiunea de dezabonare prin intermediul fiecarui newsletter. Va asiguram ca adresele de email folosite de dumneavoastra pe site nu vor fi instrainate catre terte parti.

Daca Casa Dives a obţinut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vanzarii catre acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, II Al.Tomi Octavia Gabriela poate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiţia de a oferi in mod clar si expres clientilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial. Fiecare e-mail trimis de Casa Dives va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Cât timp stocăm datele?

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi.

Cum dezvalui informațiile tale?

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău. Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:

  • Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;
  • Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la un procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziţie sau o hotărâre judecătorească);
  • Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile tale. În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.

Transferăm date catre state terțe

În prezent, nu transferăm datele tale către state din afara Uniunii Europene. Dacă vom schimba politica, te vom informa în mod corespunzător, îți vom prezenta garanțiile aferente și îți vom solicita consimțământul.

Care sunt drepturile tale?

  • Dreptul de retragere a consimțământului;

În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, îți poți retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa rezervari@casadives.ro cu subiectul „retragere consimțământ” sau prin sms la +40 0751 882 384 cu textul „retragere consimțământ”.

  • Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
  • Dreptul de a te adresa justiției;
  • Dreptul de acces;

Ai dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.

  • Dreptul la rectificare;

Ai dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);

În situațiile în care (1) datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obține ștergerea datelor care te privesc, fără întârzieri nejustificate.

  • Dreptul la restricționarea prelucrării;

Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

(a) contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor; (b) prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu ni le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; (d) te-ai opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:

(a) prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; și

(b) prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă

Nu ai acest drept în cazul în care decizia:

(a) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și un operator de date;

(b) este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

(c) are la bază consimțământul tău explicit.

Te rugăm să reții următoarele

  • Perioada de timp: Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
  • Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu vă putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
  • Imposibilitatea de a te indentifica

În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care îi furnizezi în solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci când ne furnizezi numele și adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.

În astfel de cazuri, în cazul în care nu te putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării tale, cu excepția cazului în care furnizezi informații suplimentare care să permită identificarea.

Cum îți exerciți drepturile

Pentru a-ți exercita drepturile legale, te rugăm să ne contactezi la adresa de email rezervari@casadives.ro.

Felicitări! Ai ajuns la sfârșit. Îți mulțumim că ți-ai făcut timp să aflii despre Politica de confidențialitate CasaDives.ro.