Achită vacanța ta cu voucher sau tichete

La Pensiunea Casa Dives puteţi să achitaţi vacanțele cu voucher sau tichete Sodexo, Edenred și Cheque Vacances!

 

Tichetele/voucherele de vacanță pot fi acordate de către angajatori (companii private și instituţiile publice) salariaților lor, înlocuind primele de vacanță, acestea fiind deductibile și scutite de taxe și impozite, atât pentru angajator cât și pentru salariat.

Tichetele/voucherele de vacanţă pot fi utilizate pentru achiziționarea de pachete turistice de pe teritoriul României (servicii de cazare, servicii de masă, transport, tratamente balneare și agrement) direct de la hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear și agrement autorizate sau prin intermediul agențiilor de turism licențiate.

Pentru a utiliza tichetele/voucherele de vacanță pe care le ai, trebuie doar să găsești oferta potrivită la pensiunea noastră, sau să ne soliciți o ofertă, în funcție de preferințele tale, iar plata se poate face cu integral sau parțial cu tichete/vouchere de vacanță (în funcție de valoarea tichetelor și de valoarea vacanței).

La cerere vă putem oferi și alte variante de pachete, cu mic dejun sau demipensiune.

Dacă vă doriți o vacanță în apropiere de Cetatea Alba Iulia sau Transalpina, scrie-ne la rezervari@casadives.ro și îți vom trimite o ofertă în cel mai scurt timp posibil!