EnglishGermanPolishRomanian

Cazare Sebes

Achită vacanța ta cu vouchere sau tichete

La Casa Dives – Varianta Boierescă Din 1850 puteţi să achitaţi vacanțele cu vouchere sau tichete Sodexo, Edenred și Up Romania!

 

Tichetele/voucherele de vacanță pot fi acordate de către angajatori (companii private și instituţiile publice) salariaților lor, înlocuind primele de vacanță, acestea fiind deductibile și scutite de taxe și impozite, atât pentru angajator cât și pentru salariat.

Tichetele/voucherele de vacanţă pot fi utilizate pentru achiziționarea de pachete turistice de pe teritoriul României (servicii de cazare, servicii de masă, transport, tratamente balneare și agrement) direct de la hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear și agrement autorizate sau prin intermediul agențiilor de turism licențiate.

Pentru a utiliza tichetele/voucherele de vacanță pe care le ai, trebuie doar să găsești oferta potrivită la pensiunea noastră, sau să ne soliciți o ofertă, în funcție de preferințele tale, iar plata se poate face cu integral sau parțial cu tichete/vouchere de vacanță (în funcție de valoarea tichetelor și de valoarea vacanței).

La cerere vă putem oferi și alte variante de pachete, cu mic dejun sau demipensiune.

Dacă vă doriți o vacanță în apropiere de Cetatea Alba Iulia sau Transalpina, scrie-ne la rezervari@casadives.ro și îți vom trimite o ofertă în cel mai scurt timp posibil!

S-ar putea să te intereseze și: Boieri de 1 Decembrie în sufletul Transilvaniei, Boieri de Crăciun în sufletul TransilvanieiBoieri de Revelion în sufletul TransilvanieiTerapie cu liniște într-un sat Transilvanean 2 nopți, Voucher boieresc cadou

La dispoziția dumneavoastră,
Familia Altomi, Sorin şi Gabriela
&
Altomi Gabriel

rezervari@casadives.ro
+40 0751 882 384