EnglishGermanPolishRomanian

Cazare Sebes

Oferte

O excursie reușită e cea în care ai ce povesti la întoarcerea acasă. Constructiile făurite în stil specific Transilvăneăn le oferă oaspeților experiența unei pensiuni agroturistice de 3 margarete înconjurat de minunățiile naturii.

Din camera ta vei putea admira atmosfera Transilvăneană, liniștea deplină și peisajul superb îți vor relaxa trupul și sufletul mai bine ca niciodată. Bucură-te de țara ta. Să o cunoști e primul pas.

De vei păși pe terasa noastră sau în crama construită în anul 1850′, gurmandul din tine se va putea delecta cu cele mai savuroase bucate, așa cum doar noi știm să preparăm.

Pornește într-o excursie cu prietenii alături. Te așteaptă bucate curate, gazde omenoase și farmecul particular al Transilvaniei. Rezervă azi o experiență de neuitat. Zile de uimire plăcută, zile de explorat comunității și obiceiuri locale, alături de prieteni și de familie. Din dorința de a satisface pe deplin oaspeții, am adus chiar în mijlocul naturii o piscină si o zonă modernă de relaxare. De asemenea te poți aventura în diverse activități individuale sau de grup, în funcție de anotimpul în care ne vizitezi.

Încearcă o experiență ce îmbină confortul cu istoria locală. Există riscul să-ți placă. Rezervă azi!

S-ar putea să te intereseze și: Boieri de 1 Decembrie în sufletul Transilvaniei, Boieri de Crăciun în sufletul TransilvanieiBoieri de Revelion în sufletul TransilvanieiTerapie cu liniște într-un sat Transilvanean 2 nopți, Voucher boieresc cadou