EnglishFrenchGermanPolishRomanian

Cazare Sebes

Oferte

La poalele pădurii, îngrădit de un superb peisaj montan, pensiunea Casa Dives își așteaptă oaspeții cu brațele deschise. Constructiile făurite în stil specific transilvăneăn le oferă oaspeților experiența unei pensiuni agroturistice de 3 margarete înconjurat de minunățiile naturii.

Din camera ta vei putea admira atmosfera transilvăneană, liniștea deplină și peisajul superb îți vor relaxa trupul și sufletul mai bine ca niciodată.

De vei păși pe terasa noastră sau în crama construită în anul 1850, gurmandul din tine se va putea delecta cu cele mai savuroase bucate, așa cum doar noi știm să preparăm.

Din dorința de a satisface pe deplin oaspeții, am adus chiar în mijlocul naturii o piscină si o zonă modernă de relaxare. De asemenea te poți aventura în diverse activități individuale sau de grup, în funcție de anotimpul în care ne vizitezi.

Așteptăm cu drag ziua în care ne vom cunoaște!

S-ar putea să te intereseze și: Boieri de 1 Decembrie în sufletul Transilvaniei, Boieri de Crăciun în sufletul TransilvanieiBoieri de Revelion în sufletul TransilvanieiTerapie cu liniște într-un sat Transilvanean 2 nopți, Voucher boieresc cadou