Evenimente

Un nou sezon de evenimente va aduce valuri de sunet, culoare şi motive de distracţie Cetatea Alba Carolina. Va fi din nou muzică de calitate în Piaţa Cetăţii, dar şi scene spectaculoase şi momente artistice unicat, la care albaiulienii şi turiştii vor avea acces gratuit. Dacă primele concerte vor fi „indoor”, la Casa de Cultură a Sindicatelor, urmează Festivalul Roman Apulum şi Alba Fest, care vor invita din nou oaspeţii să respire aerul istoriei, dar şi cel contemporan, fără urme de plictiseală.

Şi în calendarul evenimentelor din acest an se regăsesc, pe lângă cele două deja menţionate, Sărbătoarea muzicii, Festivalul „Dilema veche”, Festivalul de muzică populară „Cântec de suflet”, competiţile sportive RowMania, Mamut Bike Race, Bastion Session, dar şi expoziția chinologică internațională, sărbătoarea de 1 Iunie, de 1 Decembrie sau concertele Pascale.

S-ar putea să te intereseze și: Boieri de 1 Decembrie în sufletul TransilvanieiBoieri de Crăciun în sufletul TransilvanieiBoieri de Revelion în sufletul TransilvanieiTerapie cu liniște într-un sat Transilvanean 2 nopțiVoucher boieresc cadou