Pensiune cu Ciubăr în Transilvania

Este întodeauna o plăcere baia şi relaxarea într-un ciubăr cu apă sărată încalzită sau cum i se mai spune Jacuzzi Ţărănesc, vă stă la dispoziţie în orice anotimp. 

În lume nu există nici un medicament mai bun pentru răceli, oboseală si stres, decât căldura. Apa caldă şi mirosul picant din lemnul aburit sunt capabile să calmeze sufletul şi să vindece corpul uman.

În Evul Mediu căzile din lemn cu apă fierbinte au fost apreciate de oameni ca o mare binecuvântare după un marş obositor sau după o boală lungă si incă de la acea vreme acestea au intrat în vieţile noastre.

Pentru a evita consecinţele nefaste ale stresului de zi cu zi, oamenii tot mai des pomenesc despre o viaţă regulată si echilibrată cu privire la mijloacele şi metodele de conservare, restaurare si de relaxare. Din cele mai vechi timpuri hidroterapia cu apă caldă a fost considerată a fi una dintre cele mai bune modalităţi de a găsi noi forţe revigorante pentru trup si suflet.

Femeile sunt în special cele mai fericite de hidroterapia în Hot Tubu-ri, ce provoacă scăderea în greutate, inlocuieşte peelingul, ajuta la diminuarea vizibilă a ridurilor.

Preţ 300 RON/6-8 persoane (durată medie apă caldă 3-6 ore), doar cu programare… deoarce dureză aproximativ 6 ore până se încalzește apa.

S-ar putea să te intereseze și: Boieri de 1 Decembrie în sufletul TransilvanieiBoieri de Crăciun în sufletul TransilvanieiBoieri de Revelion în sufletul TransilvanieiTerapie cu liniște într-un sat Transilvanean 2 nopțiVoucher boieresc cadou