Adrenalină pe două roţi. În apropiere de Alba Iulia + Transalpina – trasee montane pentru pasionaţii de enduro

În apropiere de Alba Iulia, pe Valea Pianului şi în împrejurimile Comunei Pianu sunt foarte multe trasee montane pentru pasionaţii de enduro. Cei care încearcă experiența pentru prima dată au la dispoziție zone mai usoare.

Odată ajunşi prin pădure, experienţa se transformă într-una unică. Mersul pe motocicletă pe un traseu prin pădure este o activitate ce poate fi practicată de oricine. Doar că trebuie respectate anumite reguli.

În acest sport, provocările sunt la orice pas. Dacă în mod nomral nimeni nu-şi dorește să conducă pe un drum cu denivelări, gropi și dâmburi, aici tocmai aceste obstacolele dau farmec traseului.

Pianu de Sus este un loc bine-cuvântat pentru Enduro. Din centrul oraşului Alba Iulia ajungi pe cărările care urcă până pe Valea Pianului în 20 de minute. Pentru cei care vor să transpire şi la deal, drumul forestier ce urcă prin Pianu de Sus o opţiune ideală de a ajunge în Văratec. Ai câţiva kilometri de urcat, ceva mai mult de 300 m diferenţă de nivel, adică o pantă medie solicitantă fără să fie epuizantă.

Pentru împătimiţii acestui sport, plimbările cu motociclete enduro sunt momente de relaxare, dar şi de adrenalină maximă.

S-ar putea să te intereseze și: Boieri de 1 Decembrie în sufletul TransilvanieiBoieri de Crăciun în sufletul TransilvanieiBoieri de Revelion în sufletul TransilvanieiTerapie cu liniște într-un sat Transilvanean 2 nopțiVoucher boieresc cadou