Agrement

Ieşiri în familie sau cu prietenii, mersul la piscină, mancarurile traditionale, skiatul sau golful, turul istoric sau calătoritul – toate acestea faceau cândva parte din viaţa zilnică a multora dintre noi. Când ne amintim de ele, suntem cuprinsi de nostalgie.
Dar de ce să trăiţi din amintiri, cand la Pensiunea Casa Dives vă puteţi bucura de toate acestea chiar acum? Dupa ce tragem linie, clipele petrecute alături de prieteni, familie şi cei dragi sunt poate singurele cu adevarat importante în viaţa unei persoane. Aşa că ne-am promis să-i rasfaţăm din plin pe toţi cei care ne trec pragul!
Facem tot posibilul ca escapada dumneavoastră să fie una de neuitat. Organizăm drumeţii în natura, avem la doar 2 km cel mai mare teren de golf din Romania, la mai puţin de o ora de mers cu maşina cea mai renumită pârtie de ski, pentru iubitorii mâncărurilor tradiţionale avem întotdeauna ceva special şi la numai 20 de km, noua perlă turistică a Transilvaniei, Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia, pentru iubitorii de artă si istorie.
Indiferent de ceea ce inţelegeţi prin ieşiri în familie sau cu prietenii, noi, cei de la Pensiunea Casa Dives, vă promitem amintiri cu parfum de iarbă verde, prieteni şi voie buna.